vijest

0

Ćorluka će završiti karijeru u moskovskom Lokomotivu (VIDEO)

25.02.2020 10:23 | Germanijak/A.V.

Izgleda ništa od povratka u Dinamo.

Veličina slova A A A

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka odlučio je produljiti ugovor s moskovskim Lokmotivom još godinu i pol, osnosno do ljeta 2021. godine.

„Rasprava o produljenju njegovog ugovora trajala je svega nekoliko minuta. Financijski detalji također su se rješavali vrlo kratko. Čarli je stariji brat našim mladim igračima, odličan je nogometaš, vođa na terenu i u svlačionici, a kao iskusan igrač bit će velika podrška diplomcima naše akademije. Već je dugo s nama i trebao nam je odan čovjek koji će, između ostalog, pomoći razvoju naših mladih igrača,“ rekao je klupski predsjednik Vasilij Kiknadze.

„Presretan sam što ću i dalje nositi boje Lokomotiva. Kao što je šef rekao, pregovarali smo svega nekoliko minuta. Hvala upravi kluba koja je inzistirala na mom ostanku. To mi je bilo jako važno. Sviđa mi se ovdje od prvog dana, klub, grad, navijači, sve mi odgovora pa nemam razloga mijenjati ništa. Ne mogu se zamisliti nigdje drugo i želio bih ovdje završiti karijeru,“ rekao je Čarli.

Ćorluku je u Lokomotiv doveo Slaven Bilić po završetku Eura 2012. godine, a za moskovski klub dosad je skupio 169 utakmica i zabio sedam komada prema podacima Wikipedije. Svojevremeno je bio jedan od najplaćenijih igrača ruskog prvenstva s godišnjim primanjima od 4.000.000 eura, a detalji ovog ugovora još nisu poznati.

(foto: Lokomotiv Moskva)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka