vijest

0

Cityi i Real dogovaraju bombastičnu razmjenu igrača

23.10.2019 10:47 | Germanijak

Branič u jednom smjeru, napadač u drugom...

Veličina slova A A A

Manchester City i Real Madrid nekoliko puta su već sastančili i pokušavaju dogovoriti razmjenu igrača koja će zakrpati rupe u obje momčadi, Građani imaju problema s obranom, a Kraljevi s napadom. Španjolski mediji pišu kako je ovo reakcija trenera i uprava jer ni jedan ni drugi klub zasad ne ostvaruju ciljeve zacrtane proteklo ljeto.

Obje momčadi trenutačno su druge u prvenstvu, Pep kasni šest bodova za Kloppovim Liverpoolom, a Zidane kasni bod za Valverdeovom Barcom, ali Francuz ima problem više u Ligi prvaka jer dok Katalonac mirno vodi City prema drugom krugu Lige prvaka, Real zasad ima samo četiri boda.

Don Balon tvrdi kako će se obje momčadi pokušati izvući na zimskom prijelaznom roku, a City će, ne pronađe li opciju u Realu, u potragu za stoperom. Epidemija ozljeda poharala je zadnju liniju aktualnog prvaka Europe pa Guardiola mora koristiti vezne igrače na toj poziciji, a Španjolci tragaju za napadačem jer ljetna akvizicija Luka Jović ne igra na zadovoljavajućoj razini zasad.

Guardiola bi rado vidio Rafaela Varanea na Etihadu, a Zidane bi Jovića zamijenio Gabrielom Jesusom. Francuski menadžer na klupi Reala prednost na stoperskim pozicijama daje Ramosu i Militau, a svog sunarodnjaka Varanea prodao bi kad bi netko ponudio 80.000.000 eura. Identičnu cijenu u Guardiolinim očima ima i brazilski napadač pa bi rado spojio ugodno s korisnim, poslao Jesusa u Madrid, a u Manchester uzeo Varanea.

Varane bi imao zajamčeno mjesto u Cityjevoj momčadi sve dok se Aymeric Laporte ne vrati s ozljede, a Jesus bi u Realu mogao igrati u paru s Karimom Benzemom u sustavu 4-4-2 ili kao krilni napadač u sustavu 4-2-3-1. Dobro i jednima i drugima...

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka