vijest

0

Cibona se seli u Dom sportova

05.12.2019 12:17 | Germanijak

Zbog zauzetosti Draženovog doma, dvoboj protiv Igokee igra se u susjedstvu.

Veličina slova A A A

U 10. kolu ABA lige Cibona će u Domu sportova na blagdan svetog Nikole dočekati Igokeu.

Draženov dom je u petak zauzet zbog koncerta klape ”Intrade” pa će tako Cibosi za ovu priliku koristiti ”Dvojku” Doma sportova, za koju ih vežu jako lijepe uspomene.

Igokea je posljednja ekipa na tablici s jednom pobjedom, dok su Vukovi na 8. mjestu s ostvarene 4 pobjede, od toga 3 u nizu.

"Što se tiče Igokee sigurno da njihov položaj na ljestvici ne odgovara njihovoj kvaliteti. To je iskusna i izuzetno moćna ekipa. Imaju iznimnu individualnu kvalitetu. Zadnja 2 poraza su im bila jako nesretna, na jedan posjed. Sigurno su po kvaliteti i budžetu iznad nas, međutim, mi ćemo pokušati prvenstveno gledati sebe i svoju igru, da budemo na tragu onoga što smo pružili u posljednjoj utakmici protiv Primorske. Jedino na taj način možemo funkcionirati, igrati kao tim i pokušati iskontrolirati skok, biti agresivni na lopti i nametnuti se s agresivnošću. U takvom stanju možemo doći do pobjede", rekao je trener Ivan Velić u najavi dvoboja. 

Krilni igrač Marko Ramljak dodao je: 

"Igokea je vrlo lako mogla imati i 5 pobjeda. Izgubili su nekoliko utakmica na jednu loptu tako da poredak može zavarati nekog tko nije upućen u situaciju. Nije realno da takva ekipa ima samo jednu pobjedu. Moramo odigrati na tragu utakmice s Primorskom gdje smo svi dali sve od sebe, od prve do zadnje minute. Igrali smo jednu čvrstu obranu, kakvu i trebamo igrati da bi ”iščupali” i dobivali utakmice."

Utakmica se igra u Domu sportova u petak, 06.12. u 17.00 sati. Povodom blagdana sv. Nikole ulaz će biti besplatan.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka