vijest

0

Budućnost u potrazi za novim trenerom

18.10.2019 13:19 | Germanijak

Sporazumno su raskinuli ugovor sa Subotićem.

Veličina slova A A A

Slobodan Subotić više nije trener košarkaša Budućnosti, objavljeno je danas na društvenim mrežama kluba. Uprava i sad već bivši trener sinoć su sjeli na sastanak, porazgovarali o trenutačnoj klupskoj situaciji i zaključili kako bi bilo najbolje zahvaliti se Subotiću. Strane su sporazumno raskinule ugovor.

„Imajući u vidu kako i Upravni odbor i trener Subotić dijele zajednički stav da je momčadi potrebna promjena koja će vratiti klub na pobjednički kolosjek i nastavak sezone Eurokupa, složili smo se da je u ovom trenutku sporazumni raskid najbolje rješenje. Sa Slobodanom Subotićem, kao trenerom i kao čovjekom je bilo divno sarađivati. Zahvaljujemo mu na korektnom odnosu i pogledima na novonastalu situaciju u Klubu. Budćnost Voli neće zaboraviti sjajnu pobjedu u Beogradu protiv Crvene Zvezde. Hvala mu što je ovom odlukom pokazao da djeli naš stav da je Klub i njegov interes ispred svih nas kao pojedinaca,“ objavila je klupska uprava, a Subotić je na to rekao:

„U ovom trenutku, zbog loših rezultata na početku sezone u Super Kupu i Eurokupu, smatram da je potrebna promjena, kao dodatni snažan impuls igračima. Dijelim mišljenje i stavove Upravnog odbora da Klubu treba promjena da bi u pravom smjeru krenuo dalje ka ostvarenju planova zacrtanih na početku sezone. Zahvaljujem se stručnom štabu i Upravi Budućnost Volija, posebno predsjedniku Draganu Bokanu sa kojim sam odlično sarađivao. Raskidamo saradnju na veoma korektan način, u potpunosti dijeleći zajedničke stavove. KK Budućnost Voliju želim sve najbolje u ovoj i budućim sezonama.“

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka