vijest

0

Brat šefa VAR-a: Napolitanci uvijek kmeče, nema im pomoći (VIDEO)

01.11.2019 17:29 | Germanijak

Bivši sudac prokomentirao spornu situaciju i dolio vatru na nezadovoljstvo Napolitanaca.

Veličina slova A A A

Napoli je u 10. kolu na svom terenu remizirao s Atalantom 2:2, a bijes igrača, navijača i trenera domaćina izazvao je izjednačujući gol gostiju u 86. minuti kojem je po njihovom mišljenju prethodio prekršaj u suprotnom kaznenom prostoru.

Sudac tog dvoboja Piero Giacomelli se nije oglasio u spornoj situaciji između Llorentea i Kjaera, a iz toga se izrodio spasonosni gol Iličića na drugoj strani.

Napolitanci su nakon susreta prosvjedovali kod arbitra, a najžešći u tim prigovorima je bio trener Ancelotti koji je zbog toga zaradio i crveni karton. Ogorčeni domaćini su se pitali čemu služi VAR ako ne provjerava ovakve situacije, no uzalud jer je bod otišao za Bergamo.

Sol na ranu Napolitanaca dodao je i bivši sudac Mario Mazzoleni, koji je uz to i brat današnjeg šefa VAR-a u Serie A. On je u intervjuu za Corriere di Bergamo prokomentirao spornu situaciju na način koji se nikako neće svidjeti vrućim južnjacima.

"Jasno je da je u toj situaciji Llorente faulirao Kjaera, a ne da je bilo obratno. Ali znate kakvi su Napolitanci, uvijek kmeče i kukaju. Nema im pomoći", izjavio je Mazzoleni.

Pogledajte spornu situaciju te sami procijenite tko je upravu u ovoj priči.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka