vijest

0

Bradarić zatražio transfer u Hajduk, evo o čemu ovisi posao

25.08.2019 08:44 | Germanijak/I.G.

Srebrni reprezentativac želi natrag na Poljud.

Veličina slova A A A

Prije četiri godine, dijete Hajduka, Filipo Bradarić, otisnuo se na avanturu nešto sjevernije na Jadranu. Odlučio je prihvatiti poziv Damira Miškovića i tako pojačati redove Rijeke. To se višestruko isplatilo – trenutno 27-godišnji veznjak bio je važan kotačić u momčadi Matjaža Keka 2017. godine kada je Riječanima donio naslov prvaka Hrvatske.

Zadržao se još godinu dana na Kvarneru da bi potom prešao 'preko puta' Jadranskog mora u Italiju. Cagliari je bio sljedeća destinacija, ali nakon samo godinu dana – i svjetskog srebra s Vatrenima – Bradarić se želi vratiti u redove 'dalmatinskog ponosa'.

Kako pišu Sportske novosti, klub sa Sardinije ga nije htio pustiti u PAOK ranije ovog ljeta, a u međuvremenu su doveli dvojicu veznjaka, Nahitana Nandeza i Radju Nainggolana, a hrvatskom veznjaku ozlijedio se i mišić zadnje lože.

Više nije u prvim planovima trenera Cagliarija, Rolanda Marana, a sam igrač zatražio je povratak na Poljud. Cagliari bi ga poslao na jednogodišnju posudbu, ali ključ svega leži u igračevoj plaći koja je previsoka za standarde splitskog kluba.

Iz tog razloga, Bradarić je predložio svom klubu da pola plaće isplaćuju oni, a pola Hajduk. Klubovi su u kontaktu te bi taj detalj trebao odlučiti hoće li srebrni Vatreni ponovno zaigrati na Poljudu.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka