vijest

0

Bradarić se vratio u Hajduk, stiže i napadač (VIDEO)

02.09.2019 16:08 | Germanijak

Sjajno pojačanje za Splićane.

Veličina slova A A A

Hajduk je za 16 sati sazvao konferenciju za medije na kojoj su govorili Marin Brbić, Lukša Jakobušić i Saša Bjelanović. 

Prvi je govorio predsjednik uprave Marin Brbić.

"Sazvali smo pressicu posljednjeg dana prijelaznog roka. Ovo prvenstvo je maraton, trčimo ga s ciljem da pobijedimo. Čvrsto smo na zemlji s jasnim ciljem - ulazak u kvalifikacije Lige prvaka. Mislim da smo dali jasan znak u kom smjeru želimo ići. Dovodimo igrače koji su reprezentativci",  rekao je za početak, a potom objavio i nekoliko novosti.

"Darko Nejašmić produžio je ugovor s Hajdukom do 2023. godine, a Filip Bradarić dolazi na posudbu. Osim toga u završnici smo pregovora s napadačem". 

Nakon toga prešao je na situaciju s HNS-om.

"Dobili smo poziv na sastanak s HNS-om i sudjelovat ćemo tamo kao promatrači, ali ćemo iskoristiti priliku da razgovaramo o drugoj i petoj točki naših zahtjeva. Problemi s HNS-om nisu od jučer i učinit ćemo sve što je u našoj moći da promijenimo stanje u hrvatskom nogometu. Na dobrobit Hajduka i svih ostalih."

"Naš je cilj imati najbolju akademiju u našem okruženju, a za to će nam trebati novi kamp i s tim ciljem smo gospodin Jakobušić i ja išli u Sloveniju", rekao je Brbić za kraj.

Poslije Brbića, riječ je preuzeo potpredsjednik Lukša Jakobušić.

"Radimo na puno stvari, objavili smo nekoliko novih sponzora, a uskoro ćemo objaviti i jednog novog koji će biti u top 5, rekao je Jakobušić.

Posljednji je govorio Saša Bjelanović, sportski direktor Bijelih.

"Iza nas je dosta dug i naporan prijelazni rok, ali mi smo zadovoljni. Moje skromno mišljenje je da smo ga dobro odradili, a u ovih par sati možda odradimo još jedan transfer i nekoliko izlaznih posudbi", kazao je Bjelanović.

Na upite oko dolaska Ivana Strinića i odlaska Hamze Barryja, Bjelanović je rekao: 

"O Ivanovim kvalitetama ne moramo pričati, ali mi smo doveli dva mlada nogometaša na njegovoj poziciji i opredijelili smo se na taj put. Jako su male šanse da Hamza otiđe, mi želimo da on ostane i pregovaramo o novom ugovoru."

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka