vijest

0

Braća Hazard temelj su današnjih listića

11.06.2019 11:16 | Germanijak

Belgijci nisu primili gol od Škota 18 godina.

Veličina slova A A A

(BELGIJA – ŠKOTSKA, hendikep 1, tečaj 1,47)

Jedan od temeljnih parova ovoga dana svakako bi trebala biti sigurna pobjeda Belgije protiv Škotske. Razloga je nekoliko. Prvo, kadar koji na raspolaganju ima izbornik treće reprezentacije svijeta, Roberto Martinez, na svim je pozicijama bolji od škotskog kadra, a i sama klupa za pričuve je 'dublja' i konkurentnija od njihovih suparnika večeras.

Drugo, forma brončanih sa Mundijala je u uzlaznoj putanji. Nakon neočekivanog poraza od Švicaraca po završetku Lige nacija u studenom prošle godine, spojili su tri uvjerljive pobjede sa tek jednim primljenim i osam zabijenih golova. Eden Hazard cijelu sezonu igra u fantastičnoj formi i trebao bi i večeras zablistati, poglavito jer je riješio pitanje budućnosti potpisom za Real Madrid.

Treća zanimljiva stvar, koja ne mora značiti puno pred utakmicu, ali može biti dodatan motiv Belgijcima, činjenica je da im Škoti nisu zabili gol preko 18 godina. Točnije, od ožujka 2001. kada su odigrali remi (2-2), a od tada je Belgija upisala tri pobjede rezultatom 2-0, dok su se u posljednjem dvoboju u rujnu prošle godine Belgijci radovali nakon deklasiranja 4-0. Ovdje minimalan hendikep mora proći.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka