vijest

0

Bomba iz Bavarske: Niko Kovač dovodi Ivana Perišića!

09.08.2019 12:04 | Germanijak/I.A.S.

Vijest je osvanula u Gazzetti dello Sport, a jednako tako prenio ju je i njemački Bild…

Veličina slova A A A

Ivan Perišić mogao bi ubrzo prekinuti svoju agoniju u milanskom Interu. Prema navodima talijanskih medija, Ivan Perišić uskoro bi trebao postati novi igrač minhenskog Bayerna!

Bayern je do kraja prijelaznog roka pokušao osigurati dovođenje Leroyja Sanea, krilnog napadača Građana koji je već duže vrijeme nezadovoljan statusom u klubu.

Do toga, barem u ovom trenutku, neće doći budući da je Sane teško ozlijedio koljeno te će biti van pogona osam do devet mjeseci, tako barem glase prve prognoze.

Radi svega navedenog Bayern se okrenuo svojoj opciji B, a to je Ivan Perišić!

Hrvatski krilni napadač ne uživa povjerenje novog trenera Intera Antonia Contea usprkos činjenici kako je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Nerazzurra.

Contea to ne zanima i odlučio je prekrižiti Hrvata, baš kao što je to prethodno napravio sa Nainggolanom i Icardijem.

Perišić i Bayern mogli bi biti odličan spoj. Niko Kovač dobro pozna sve kvalitete našeg igrača, a Ivan je u Njemačkoj već igrao, budući da je prije Intera bio član BVB-a i Wolfsburga.

30-godišnjak rođen u Omišu tako bi ponovno mogao koračati travnjacima Bundeslige, a ono što ovaj transfer čini još izglednijim je jučerašnja potvrda transfera Romelua Lukakua, što znači da ukoliko Inter misli ostati unutar okvira financijskog fair playa, nekog pod hitno mora prodati.

Taj netko bi mogao, odnosno trebao biti baš Ivan Perišić…

Za kraj ćemo dodati kako talijanski mediji navode kako su se klubovi dogovorili sve vezano uz odštetu te kako se sada samo čeka Perišićevo DA kako bi transfer postao služben!

 

 

 

 

 

 

 

 

(foto:Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka