vijest

0

Novi šok, Dinamo otpustio sve pomoćnike Nenada Bjelice

26.03.2020 20:37 | Germanijak

Novi potres u Maksimiru.

Veličina slova A A A

Novi potres u Maksimiru! Nakon što već dva dana traje sapunica oko rezanja plaća igračima i treneru Nenadu Bjelici, a koju su oni odbili, sada je u ovoj partiji šaha potez povukao Dinamo. Odlukom Uprave GNK Dinamo od 26. ožujka 2020., raskinuti su ugovori o suradnji za sljedeće članove stručnog stožera prve momčadi GNK Dinamo:

1. Rene Poms

2. Nino Bule

3. Silvije Čavlina

4. Martin Mayer

5. Karlo Reinholz

6. Jasmin Osmanović

U prijevodu, otpušten je kompletan stručni stožer trenera Bjelice. Iako službeno objašnjenje nije priopćeno, ovo je vrlo vjerojatno povezano s njihovim odbijanjem smanjenja plaća. 

Iz kluba su rekli da će o budućim potezima i novostima i dalje izvještavati priopćenjima. Što nas sve čeka u narednim danima, trenutno je najzanimljivije pitanje u sportskoj Hrvatskoj. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

Free Spins Party

Sudjeluj u Free spins party promociji za novoregistrirane članove i osvoji besplatne vrtnje.

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka