vijest

0

Bogdanović nezadovoljan, traži hitnu promjenu uloge u momčadi

25.10.2019 18:17 | Germanijak/I.A.S.

Ne miriše na dobro…

Veličina slova A A A

Nakon što je Buddy Hield dobio novi, bogati ugovor u Sacramentu, GM kluba iz Kalifornije Vlade Divac jasno je dao do znanja svim ostalima kakva je njihova uloga u momčadi.

Nakon što su ovog ljeta potpisali Barnesa za velike novce, a isto će, apsolutno očekivano, tražiti i Marvin Bagley III i De'Aaron Fox, Sacramentov budžet za ostale igrače mogao bi u naredih nekoliko godina biti drastično smanjen, a kako stvari sada stoje to bi najbolje na svojoj koži mogao osjetiti Bogdan Bogdanović, bek šuter Kingsa kojem će ova sezona biti treća u NBA ligi.

Prema najnovijim informacijama yahoo sportsa Bogdanović nije zadovoljan svojom ulogom u momčadi budući da ga na početku sezone trener Kingsa vidi kao šestog igrača te bi već sljedećeg ljeta mogao napustiti Sacramento.

Podsjećamo, Bogdanović je odbio najveći mogući ugovor za produženjem suradnje kojeg su mu Kingsi bili u mogućnosti ponuditi (51 milijun dolara za četiri godine) te će ovog ljeta zasigurno biti „vruća roba“ budući da nema kluba kojem ne bi godio dolazak ovako nadarenog šutera.

Kako bi se bolje shvatila priča treba se vratiti Foxu i Bagleyju. 2021. godine Kingsi će Foxu ponuditi novi ugovor (vrlo vjerojatno maksimalan ugovor), a nešto manje (ili isto) trebao bi dobiti i Bagley 2022. godine. Na taj način Bogdanović će postati luksuz kojeg si neće moći priuštiti te će ga vrlo vjerojatno ili trejdati ili još ranije pustiti da potpiše za neki drugi klub.

Za kraj, svim malo boljim poznavaocima NBA tržnice jasno je kako su Kingsi, ne Bogdanović, u boljoj poziciji pa se tako Bogdan neće moći žaliti putem medija (kao što je to radio Hield) pa će biti jako zanimljivo vidjeti kako će se cijela situacija rasplesti. Hoće li Bogdan već ovog ljeta potpisati za neki novi klub pokazat će vrijeme, ali već sada nam je potpuno jasno kako će se o ovome još puno toga pisati i čitati.

Cijeli članak yahoo sportsa pročitajte OVDJE.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka