vijest

0

Blic tip na bjeloruske rezerve

02.04.2020 11:18 | Germanijak

Rezerve Dinama Minska gaze sve pred sobom, a sad ciljaju na Torpedo, koji je prošlo kolo iznenadio Belshinu.

Veličina slova A A A

Bjeloruske rezerve zasigurno nije prvoklasno nogometno zadovoljstvo u normalnim uvjetima, ali što je tu je. Važno je da se na njih danas može potrošiti dan, odnosno odigrati do eventualne kladioničarske pobjede.

Prije svega, rezervni sastav Dinama iz Minska djeluje sjajno. Neporaženi su od listopada pa ih treba ozbiljno shvatiti unatoč i pokojem neriješenom na kontu. Mišljenja smo da će svoj niz nepobjedivosti nastaviti i danas protiv Torpeda, momčadi koja objektivno nije njihovog ranga. No, pobjedom protiv Belshina su dokazali da mogu iznenaditi, iako će teško povezati dva takva rezultata.

NOGOMETNI TIP |12:30| Dinamo M. 2 – Torpedo Zh. II

Belshina je dobila vrlo ozbiljan šamar od Torpedovih rezervi za koje se nije vjerovalo kako mogu napraviti iznenađenje. Istina, minimalnim rezultatom, ali dovoljni za nekog tko je uplatio na debeli tečaj jedinice. Gorodeya je u prošlom mjesecu ostvarila remi, ali i težak poraz od Vitebska rezultatom 1:4. Danas očekujemo izjednačen meč, u kojem ipak malu prednost ima domaćin.

NOGOMETNI TIP |14:00| Belshina 2 – Gorodeya II

Naravno, imajući sve gore navedeno u vidu, razmišljanje o čistim tipovima na golove pa eventualno i kombinacijama ishoda s pogocima nameće se kao realan izbor kad su u pitanju bjeloruski rezervne momčadi.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka