vijest

0

Napuhao 1,04 promila: Anas Sharbini zaradio novčanu kaznu

14.09.2019 12:13 | Germanijak

Opet ga je prevarilo piće.

Veličina slova A A A

 

Igrao je tri puta za Vatrene, zabijao protiv Gibraltara i Argentine, nosio dresove Rijeke i Hajduka. I vrlo je ekscentričan. Sažet je to opis karijere Anasa Sharbinija koji je kažnjen sa 600 kuna zbog toga što je u alkoholiziranom stanju upravljao automobilom u Dražicama, presudio je tako delnički sud koji je vodio prekršajni postupak, a na odluku ne postoji pravo žalbe, prenosi Novi list. 

Sharbini je proglašen krivim zbog prekršaja skrivljenog još 18. prosinca 2016. godine, oko 3.45 sati, u Ulici dražičkih boraca u Dražicama. Vozio je automobil BMW iz smjera Čavala, kada je kontrolom utvrđeno da je za upravljačem pod utjecajem 1,04 promila alkohola, odnosno 0,94 promila, umanjeno za granicu dopuštene pogreške.

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, obvezni prekršajni nalog izdala je Postaja prometne policije Rijeka. Sharbini je na njega uložio prigovor, osporavajući da je počinio prekršaj, jer je sumnjao u ispravnost izvršenog mjerenja.

Naknadne kontrole pokazale su da je i policijski službenik bio podoban isto kao i da je mjerni uređaj bio valjan. U presudi delničkog suda stoji i da se Sharbini ljetos nije odazvao na zakazanu sudsku raspravu. Podsjećamo, Sharbini je lani dobio šest tisuća kuna kazne i zabranu upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca jer je zatečen u vožnji u vrijeme kada mu je na snazi bila ranija zabrana vožnje.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka