vijest

0

Bale se vraća kući? Levy poslao smiješno škrtu ponudu u Madrid

22.01.2020 14:50 | Germanijak

Možda ćemo nakon 2013. ovog igrača opet gledati u bijelo-plavoj kombinaciji.

Veličina slova A A A

Jasno je kako Gareth Bale nije popularan među navijačima Real Madrida, napose onoj bijeloj polovici. Učestale svađe sa Zinedineom Zidaneom, mood swingovi, konstantne ozljede, promjenjive izvedbe i jasan manjak prioriteta učinile su ga nepoželjnom osobom.

Čak je i postao predmetom ruganja u sklopu zabavnog programa u Španjolskoj, a status mu ne popravljaju čak niti eurogolovi zabijeni u finalu Lige prvaka. Krajem srpnja trebao je karijeru nastaviti u Kini, a transfer je bio gotova stvar. Tamo bi zarađivao novce koji bi ga učinili jednim od najplaćenijih sportaša svijeta, no došlo je do naglog preokreta.

Tražio je više vremena za odluku, no naknadno je postalo jasno da je u pitanju njegova obitelj, odnosno da oni nisu bili skloni životu u toj specifičnoj državi. No, uskoro bi mogli preseliti natrag u London.

Prema emisiji El Chiringuito, Spursi su ponudili početnu, dosta nisku ponudu od 30 milijuna eura. Ona zvuči pomalo smiješno, s obzirom da Real cijeni Velšanina na 100 milijuna eura, no u Londonu su itekako svjesni situacije, kao i činjenice da Kraljevski klub u slučaju Balea nije u dominantnoj pregovaračkoj.

Naravno, Florentinu Perezu je ''premija'' i ova ponuda u odnosu na scenarij u kojem bi otišao na ljeto. U popularnoj španjolskoj emisiji se voditelj našalio da je ''bolje da su Englezi ti koji mu plaćaju za igranje golfa''.

Svakako je fenomenalni Velšanin na odlasku iz Madrida, no postavlja se pitanje hoće li doći veća ponuda s neke druge adrese…

 

 

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka