vijest

0

Bale konačno pristao na prodaju, odlazi za smiješnu lovu

15.09.2020 10:48 | Germanijak/V.R.

Velška legenda dao je jednostavno ''da''.

Veličina slova A A A

Kako piše otočki The Times, Gareth Bale pristat će na posudbu kojom bi se pridružio Manchester Unitedu.

Dođe li do stiska ruke između engleskog i španjolskog velikana veliki Velšanin preselit će na Old Trafford, no novine koje blisko prate igračevu karijeru odaju kako je, prema njihovom viđenju, malo vjerojatno da će dođi do dogovora između klubova. Balea bi u United mogla pogurati smiješno nizak odštetni zahtjev. Naime, Zidaneu mora da je opasno dosadio nestašni Velšanin jer će ga pustiti čim se netko pojavi na vratima s 20.000.000 eura! Možda ovako zvuči puno, ali uzmete li u obzir da su ga platili 80.000.000 eura više...

S druge strane, vjeruje se kako je čak i transfer Balea mogućnost ako United ne uspije u planu dovođenja Jadona Sancha, a to je ishod za koji postoji dosta velika vjerojatnost. Za mladog Engleza njegov klub Borussia iz Dortmunda i dalje inzistira na odšteti većoj od 100 milijuna eura.

Što se samog Balea tiče, kao najveća prepreka njegovom prelasku u redove neke druge momčadi predstavlja činjenica što baš ne pokazuje oduševljenje na ideju smanjenja njegovih godišnjih primanja od čak 15 milijuna eura.

 

 

(foto: Action Images)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka