vijest

0

Armada oštro poručila Miškoviću: Nećeš nas maknuti

12.02.2019 08:14 | Germanijak/N.R.

Priopćenje Rijekine navijačke skupine.

Veličina slova A A A

Sukob navijačke skupine NK Rijeke Armade i njenog predsjednika Damira Miškovića traje već poduže razdoblje, a Armada je odlučila prosvjedovati šutnjom na utakmicama svojega kluba. Iako je na početku službeni razlog bojkota bio dovođenje Igora Bišćana, s vremenom se pokazalo da je Riječka navijačka skupina nezadovoljna vodstvom svojega kluba.

Priopćenje KN Armada Rijeka prenosimo u cijelosti.

Radi još jedne igre "klaunova" iz uprave voljenog nam kluba na čelu sa "dvoličnim" predsjednikom dužni smo se ponovno obratiti svim našim članovima, navijačima Rijeke i široj javnosti.

Klub navijača već godinama pregovara sa HNK Rijekom oko smanjenja cijene karata i pretplata, iz razloga da bi utakmice HNK Rijeke bile dostupnije osobama slabijeg imovinskog stanja, kao i još bitnije našim mlađim članovima.

Na navedene upite odgovor je uvijek bio isti da su troškovi organizacije utakmice, te održavanja kampa i zamjenskog stadiona u sklopu njega preveliki i da su navedene cijene minimalne da bi se pokrili isti.

Budući da danas taj isti nogometni klub pokušava na sve načine okrenuti ljude protiv navijačke skupine koja je uz ovaj klub bila u najtežim trenutcima njegove povijesti i bodrila ga bezrezervno po cijelom svijetu, te istu zamijeniti kako oni ih oni nazivaju "istinskim navijačima", danas su te iste karte za "derbi" sa hajdukom snizili na 20kn.

Slijedom navedenog poručujemo svima, a ponajviše "predsjedniku" voljenog nam kluba i njegovim marionetama da Armadu nikada nećete maknuti, niti zamijeniti uvijek ćemo biti tu i držati do časti kluba i svojih ideala.

Stoga, pozivamo sve naše članove stare i mlade da se okupimo u subotu na sjeveru zamjenskog stadiona i nastavimo bojkot šutnjom koliko god nam to teško bilo protiv mrskih nam rivala s juga.

OČEKUJTE NAS NA TRIBINAMA!

SAMI PROTIV SVIH!

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka