vijest

0

Argentinski U-20 reprezentativac pozira uz njihov šal, Germino sponzorstvo za njih je sjajna stvar

15.02.2020 08:04 | Germanijak/I.A.S.

Nakon Šokadije iz Starih Mikanovaca, Germania Sport kladionica sponzorirala je dresove i HNK Mitnici iz Vukovara

Veličina slova A A A

Donacija dresova tvrtke GERMANIA SPORT niželigašu HNK Mitnica Vukovar omogućit će igračima tog kluba da se u naredne dvije sezone ne moraju misliti kako će izgledati na nogometnim travnjacima. Klubima velike ambicije da ove godine u nastavku sezone godine stignu do gornje polovice ljestvice, a možda, jednoga dana, i do ranga više.

Akcija „Novi dresovi za nove prvake”  GERMANIA SPORT KLADIONICE, u kojoj sponzorira novu sportsku opremu lokalnim klubovima, klubovima iz nižih liga i manje profitnim sportovima, nastavlja se već danas. U srijedu, 12.2.2020. godine, u novog ruho obukli smo NK Šokadiju iz Starih Mikanovaca, klub koji je u nekim stvarima u rangu naših prvoligaša, ako ne čak i iznad njih.

HNK Mitnica osnovali su , hrvatski branitelji na Mitnici, želeći na taj način dugogodišnju tradiciju rekreativnog igranja nogometa na Dudiku (sadašnjem igralištu) uokviriti u jedno zdravo športsko društvo koje će okupiti sve generacije a napose najmlađe, te tako unaprijediti društveni život na Mitnici.
HNK Mitnica natječe se u 2. Županijskoj nogometnoj ligi.
Glavni razlog osnivanja kluba bilo je nedovršeno nogometno igralište na Mitnici te nepostajanje niti jednog športskog društva u našem naselju a interes za sport poglavito nogomet je ogroman.

HNK Mitnica je vjerojatno jedini klub u Hrvatskoj koji potpuno sam, jedino uz pomoć sponzora i donatora, uređuje i gradi klupsku infrastrukturu.
Trenutno u klubu ima 30 registriranih igrača juniora i seniora te tridesetak limača, koji se natječu u ligama mladeži.
Klub je u 2018. godini proslavio desetu obljetnicu postojanja a svečanost je uveličao i NK Osijek te je i odigrana utakmica. Najveći uspjeh kluba je osvajanje naslova prvaka 2013 godine u trećoj ŽNL te plasman u viši rang natjecanja.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela sponzoriranje sportske opreme, a NK Mitnica samo su jedan u nizu klubova koje GERMANIA planira sponzorirati. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, a ne možete si priuštiti novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Germania Sport kladionica)

 

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka