vijest

0

Apotekari bocnuli Lewandowskog, odgovor im prisjeo

02.12.2019 17:24 | Germanijak

Može se reći da skaut i nije najbolje odradio svoj posao.

Veličina slova A A A

Bayer Leverkusen je u subotu slavio u Münchenu protiv Bayerna rezultatom 1:2, a u zanosu pobjede su se odlučili našaliti na račun prvog topnika lige.

Naime, Lewandowski je kolo prije napisao kako priznaje da je ovisan o postizanju golova, čime je šaljivo aludirao na nevjerojatnu formu s početka sezone i postignutih 15 golova u 13 nastupa.

Međutim, sjajni Poljak se nije upisao u strijelce protiv Apotekara, što su oni iskoristili te mu odgovorili na Tweet kako mu mogu pomoći i izliječiti ga.

No, navijačima Bayera zasigurno nije do šale nakon što su pročitali komentar napadačevog agenta Maika Barthela kako je Poljak dok je još igrao u poljskoj Ekstraklasi u dresu Lecha bio ponuđen baš njihovom klubu, ali je struka procijenila kako on nije dovoljno dobar za njemačku Bundesligu.

 

 

Lewandowski je poljski Lech zamijenio Dortmundom 2010. godine u transferu vrijednom 4,75 milijuna eura, da bi četiri godine kasnije završio u Bayernu u krađi stoljeća. U bavarskom gigantu je do sad odigrao 263 utakmice, zabio 218 golova.

Apotekari su procijenili da nije dovoljno dobar za ligu koju je Lewa naknadno u potpunosti pokorio, tituli najboljeg igrača iz sezone 2016./2017, pridodao je čak četiri titule najboljeg strijelca i već sad juri prema petoj.

Može se reći, dobar odgovor Poljaka.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka