vijest

0

Allegri: United? Učim engleski…

17.10.2019 10:01 | Germanijak/M.N.

Oficir, džentlmen i neustrašivi vojnik.

Veličina slova A A A

Sve su glasnije priče o Massimillianu Allegriju kao skorašnjem strategu Manchester Uniteda.

Crveni vragovi su katastrofalno ušli u sezonu i trenutno su na 12. mjestu, ali gore od bodovnog deficita je njihova prezentacija te je izvjesno da će uskoro Ole Gunnar Solskjaer biti bivši.

Talijanski stručnjak je u izjavama zagonetan, no već je viđen u Londonu na utakmici između Tottenahama i Bayerna, što je medijima dalo povoda za priču oko mogućeg preuzimanja Spursa.

„Ne govorim engleski dobro, ali ga učim“, izjavio je Allegri na pitanje o preuzimanju Uniteda.

Međutim, otočki mediji su uvjereni da je samo pitanje vremena kad će bivši trener Juventusa zasjesti u Kazalište snova te da će sa sobom dovesti najmanje dvojicu svojih bivših nogometaša, Mandžukuća i Cana.

Allegri nikada nije krio oduševljenje sa Super Marijem, a sjetio ga se i na trenerskom sammitu u Varšavi kad je na novinarsko pitanje o igračima s kojima je imao poseban odnos pričao o Ibrahimoviću i Mandžukiću.

"U Milanu je Ibrahimović uvijek bio ljutit jer ostali nisu mogli ići u korak s njegovim načinom igre. Dvije godine sam mu objašnjavao da drugi ne igraju poput njega. Morao je to razumjeti. Trener bi trebao koristiti igrača koliko mu može ponuditi".

"Zato je Mandžukić za mene poseban igrač. Dao mi je nevjerojatnu mogućnost manevriranja. Sjajan nogometaš. Često je mijenjao klubove i imao je težak put. No, ostao je u jednom klubu pet godina i to je jedan od mojih najvećih uspjeha", zaključio je Allegri.

No, da su simpatije obostrane moglo se iščitati iz Mandžine poruke i zahvalnice prilikom Allegrijevog odlaska iz Juventusa.

„Uistinu je bilo veliko zadovoljstvo surađivati s vama, gospodine Allegri. Vi ste veliki trener, učitelj i džentlmen. Imam sreće što sam mogao učiti od vas. Želim vam sve najbolje, na terenu i izvan njega“, napisao je Mandžukić na društvenoj mreži.

 

 

 

(foto: Reuters)

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka