vijest

0

Akvizicija Duranta koja odaje planove za prelaskom u Knickse

29.05.2019 12:10 | Germanijak/V.R.

Jako puno igrača bi naredne sezone moglo promijeniti adrese.

Veličina slova A A A

 

 

 

 

 

 

Kako javljaju američki mediji, Kevin Durant je stavio kuću u Zaljevu na prodaju, a kupio drugu nigdje drugdje nego – u New Yorku.

Mjesecima se mešetari s vjerojatnošću njegovog prelaska u New York Knickse, a ovo može biti presudni dokaz da će se upravo tako na kraju odigrati ova zavrzlama. Sama činjenica da prodaje kuću u kojoj trenutno živi ne čudi previše s obzirom da se franšiza seli iz Oaklanda u San Francisco. I sada je igračima dvorana dosta daleko, rijetko koji živi u samom Oaklandu. Naime, u pitanju je grad velike stope kriminala koji nije najugodniji za život. Primjerice, Steph Curry svoju kuću također prodaje.

 

 

No podatak da je Durantula kupio kuću u New Yorku znači nešto potpuno drugo. Puno se žonglira i sa dodatnim predviđanjima o tome tko bi se mogao pridružiti Durantu u Knicksima, a kao najčešće ime spominje se Kyrie Irving.

Također, sve sigurniji odlazak najboljeg strijelca Warriorsa može uvelike navigirati sudbine prije svega Klaya Thompsona, ali i Draymonda Greena, te DeMarcusa Cousinsa. Ono što je franšizi trenutno najbitnije je da momčad bude maksimalno fokusirana na nadolazeću prvu utakmicu finala u Torontu protiv odličnih Raptorsa.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka