vijest

0

Agent Luisa Scole potvrdio koja ga dva euroligaša žele dovesti

24.09.2019 08:10 | Germanijak/I.M.

I sa 39 godina bio bi veliko pojačanje.

Veličina slova A A A

Nedavno završeno Svjetsko prvenstvo u košarci donijelo je dodatnu potvrdu klase koju Luis Scola posjeduje, a predstave koje je ovaj 39-godišnjak pružao bile su doista impresivne. Zasluženo je uvršten u najbolju petorku prvenstva, a nakon što je odradio dvije sezone u Kini, interesa za njegovim uslugama ne manjka. 

Scolin agent potvrdio je da ga žele tri kluba, od čega dva euroligaša. Već smo pisali u interesu Real Madrida, a sada je i njegov agent Claudio Villanueva to potvrdio. Ako bi došlo do realizacije ovog transfera, krilni centar bi postao četvrti Gaucho u Kraljevskom klubu, nakon Facunda Campazza, Gabriela Decka i ovog ljeta priključenog Nicolasa Lapprovitole, prvog strijelca španjolske lige prošle sezone. 

Pored Reala, legendarnog krilnog centra želi i Olimpia Milano te argentinski Boca Juniors, no Villanueva će samo pregovarati, dok će odluka biti u potpunosti na strani igrača. 

"Luis će imati konačnu riječ kada će se trebati odlučiti o tome gdje želi igrati naredne sezone", rekao je.

Nakon klupske sezone, Scolu čeka nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju. Ako ne dođe do neke ozljede tijekom sezone koja bi ga spriječila u tome, njegov nastup za reprezentaciju neće biti upitan niti sa 40 godina. Igrač i čovjek za primjer svima. 

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka