Screenshot
Screenshot

Ždrijeb kvalifikacija za Euro 2026. možete pratiti uživo!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.03.24. | 11:26

Svečanosti u Kopenhagenu pridružit će se i četiri bivša rukometaša koji će izvući skupine za kvalifikacije: Havard Tvedten, Ljubomir Vranješ, kao i bivši danski igrači Thomas Mogensen i Lars Christiansen

Nestrpljivo rukometno iščekivanje traje dok 32 reprezentacije odbrojavaju do ždrijeba za muške kvalifikacije za EHF EURO 2026. Ždrijeb je na rasporedu u 16.30 Kopenhagenu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatska se nalazi u prvom, najjačem šeširu, u kojemu su još Njemačka, Španjolska, Mađarska, Island, Slovenija, Portugal i Nizozemska.

Kako bi osigurali svoje mjesto na Euru, 32 momčadi sudjelovat će u fazi kvalifikacija kroz šest rundi, na rasporedu između studenog 2024. i svibnja 2025. Od njih će se samo 20 nacija pridružiti i aktualnim prvacima Eruope Francuskoj te domaćinima Danskoj, Švedskoj i Norveškoj na završnom turniru.


Ždrijeb će odrediti skupine za kvalifikacije i bit će dostupan za gledanje na odabranim televizijskim postajama i na EHF TV-u i YouTube kanalu Home of Handball. Svečanosti u Kopenhagenu pridružit će se i četiri bivša rukometaša koji će izvući skupine za kvalifikacije: Havard Tvedten, Ljubomir Vranješ, kao i bivši danski igrači Thomas Mogensen i Lars Christiansen.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaEuropsko prvenstvo za rukometaše 2026.

Ostale Vijesti