REUTERS/Andreas Gebert
REUTERS/Andreas Gebert

VIDEO Kaos u Ohridu: Policajac pendrekom u glavu udario ponajveću zvijezdu makedonskog rukometa

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.05.23. | 16:46

Šokantne scene u Sjevernoj Makedoniji.

U makedonskom klupskom rukometu došlo je do određenih smjena. Vardar više nije prvak, titula se slavi u Bitolju jer je Eurofarm Pelister prekinuo dugogodišnju vladavinu nekadašnjeg dvostrukog prvaka Europe, no ipak u glavnom gradu neće ostati praznih ruku.

Kup su pospremili u svoje vitrine i ove sezone, nakon što su u dramatičnom finalu pobijedili upravo Eurofarm Pelister. Finale se igralo u Ohridu pred krcatim tribinama, a tenzije su bile prilično visoke, kao i inače kada igraju ove dvije momčadi, obje praćene vojskom fanatičnih navijača.

No, ovaj puta zaiskrilo je između igrača, koji su se nakon provokacija tijekom utakmice, nakon završetka sukobili, a intervenirala je i policija. Tijekom smirivanja sukoba, jedan od policajaca je pendrekom u glavu udario Filipa Taleskog, jednog od najboljih makedonskih rukometaša i člana Vardara. Srećom, udarac nije ostavio teže posljedice.

Razlog udaranja nije poznat, a potez su osudili i u obranu Taleskog stali suigrači, novinari i sportske kolege. Odlični srednji vanjski u finalu je zabio četiri gola čime je donio prvi trofej Vardaru u ovoj sezoni.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

makedonska rukometna reprezentacijaVardar

Ostale Vijesti