VIDEO: Horvat u najboljoj postavi, Stevanović ponovno u Topu pet

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.03.16. | 11:27

Rukometaši PPD Zagreba poraženi su u subotu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Areni od njemačkog Rhein Neckar Löwena sa 24:23.

Zagrebaši tako niti u sedmom pokušaju, nakon tri remija i tri poraza, nisu uspjeli svladati rukometaše vodeće momčadi Bundeslige. Ipak, s obzirom na minimalni poraz, ostaje nada za hrvatskog prvaka da u uzvratu u Mannheimu u nedjelju može nadoknaditi zaostatak i prirediti iznenađenje te izboriti plasman u četvrtfinale Lige prvaka, gdje ga čeka PSG.

Zagreb minimalno poražen od Löwena, Stevanović ponovno heroj Arene

Vujović: Obrane označile utakmicu, zadovoljan sam rezultatom

Momčad Veselina Vujovića je u subotnjem prvom susretu osmine finala veći dio dvoboja bila ravnopravni suparnik, no skupo su je koštale pogreške u završnici utakmice.

Zagrebu za utjehu može ostati što je kapetan momčadi Zlatko Horvat završio u najboljoj sedmorki prvog kruga osmine finala, dok je vratar Ivan Stevanović imao nekoliko sjajnih obrana. Ukupno devet, a za jednu, skidanje s crte Pekeleru, nagrađen za drugo mjesto među Top pet obrana.

Stevanovićevu majstoriju i ostale četiri obrane koje su se našle među Top pet prve runde osmine finala pogledajte OVDJE.

Kapetan Zagreba Zlatko Horvat je Löwenu zabio pet pogodaka i na poziciji desnog krila je uvršten u najbolju postavu.

Najbolje lijevo krilo je Uwe Gensheimer iz Rhein-Neckar Löwena, najbolji lijevi vanjski Michal Jurecki iz Kielcea, najbolji pivot hrvatski rukometaš Marko Tarabochia iz Wisle , desni vanjski Johan Mikael Jakobsson iz Flensburga, pivot naš Renato Sulić iz Veszprema te vratar Borko Ristovski iz Löwena. Ukupno je Ristovski obranio 11 udaraca Zagrebaša.

Video najboljih poteza najbolje sedmorke pogledajte OVDJE.

(Foto: PPD Zagreb)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Rhein-Neckar LöwenPPD ZagrebEHFEHF Liga prvakarukometIvan StevanovićZlatko Horvat

Ostale Vijesti