Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

VIDEO Cindrić: "Sigurdsson je jasno rekao što želi, mislim da se vidi da smo kliknuli s njim"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 17.03.24. | 20:15

Osvrnuo se i na kritike koje su se pojavile nakon Europskog prvenstva, kako za cijelu momčad tako i za njega osobno.

"Bilo je odlično. Nakon prve utakmice i početničke nervoze uspjeli smo probiti led. Fantastičan je vikend iza nas, možemo biti zadovoljni i to je poticaj za budućnost, da još radimo. Ove kvalifikacije su pokazale da možemo igrati sa svima na vrhunskom nivou. Mislim da je ovo vratilo samopouzdanje u ekipu i to je ono što nam je trebalo", rekao je Luka Cindrić nakon pobjede Hrvatske nad Alžirom za Novu TV i dodao:

"Uvijek je tu ambicija, motivacija kad igramo za Hrvatsku. Svima nam je čast i zadovoljstvo biti tu, a posebno kad se ostvaruju rezultati. Ovo je jedan dobar uvod za Olimpijske igre i tamo idemo dati sve od sebe. Ja se nadam da idemo po medalju. Uvijek kad je Hrvatska u pitanju se očekuju medalje. Nama je drago zbog toga i nadam se da nećemo razočarati sebe i naše navijače", dodao je.

Osvrnuo se i na kritike koje su se pojavile nakon Europskog prvenstva, kako za cijelu momčad tako i za njega osobno.

"Ne obazirem se previše tko što priča. Mi se unutar ekipe držimo zajedno. Naravno, ima dobrih i loših trenutaka, to je stvar ove igre. Mi se trebamo držati zajedno, nosimo se s tim i to nam daje dodatni vjetar u leđa za budućnost", ponosno je rekao.

"Kliknuli smo s izbornikom. Normalan je lik i ta njegova smirenost nam ulijeva sigurnost. Jednostavan, kratak, rekao je jasno što želi od nas. Mislim da su ove utakmice pokazale kako smo kliknuli. Imamo distancu trener-igrač kakva je potrebna biti, ne druži se previše s igračima, nama pusti da se družimo i radimo atmosferu koja je uvijek bila vrhunska te radi svoj posao", zaključio je.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Luka Cindrićhrvatska rukometna reprezentacijaAlžir

Ostale Vijesti