Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Veselin Vujović postaje novi trener Podravke!?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 07.02.22. | 11:50

Ekipa je ove nedjelje u Ligi prvakinja upisala 11. poraz u 12 susreta, a sad bi ih mogao preuzeti nekoć najbolji rukometaš svijeta i bivši trener Ciudad Reala, Vardara i PPD Zagreba.

Vijest da će se Veselin Vujović vratiti u hrvatski rukomet sama po sebi vrijedna je pažnje, ali kad tome dodamo da bi nekoć legendarni rukometaš i bivši trener Plinara mogao po prvi put u svojoj karijeri otići u ženski rukomet, tada sve dobiva dimenziju više!

Makedonski mediji javljaju kako će Vujović preuzeti ulogu glavnog trenera u Podravci.

„Zašto me vole u Hrvatskoj? Ha, narod ne možeš prevariti. Mnogi uvijek uvijaju dok govore, idu po krivinama, ali ja kažem ono što mislim. I pritom mislim da sam korektan i umjeren u svemu, a politiku nikad ne miješam. Sport je sport“, rekao je u nedavnom razgovoru za 24sata.

Vujovićev dolazak zasad nije službeno potvrđen, ali izgleda kako sve ide prema tome da će u skorijoj budućnosti Koprivnicu zvati svojim novim domom. U slučaju da se cijeli posao realizira, rukometašice Podravke imat će priliku raditi s istinskom legendom rukometa, a njegov dolazak će sigurno dati na medijskom praćenju najtrofejnijeg hrvatskog ženskog rukometnog kluba.


Tagovi

Podravka VegetaVeselin Vujović

Ostale Vijesti