Vardar zainteresiran za dovođenje legende europskog rukometa

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.06.20. | 12:55

Makedonci opet slažu momčad za europski vrh.

U skopskom Vardaru ponovno cvjetaju ruže. Vlasnička struktura je promijenjena, opstanak kluba više nije upitan i momčad koja se okuplja u Jane Sandanski Areni ponovno će biti kandidat za najviše dosege u Ligi prvaka i Seha ligi.

Momčad su pojačali makedonski reprezentativci Filip Taleski i Goce Georgievski, tu je i veliki talent tamošnjeg rukometa Tomi Jagurinovski, osiguran je ostanak Timura Dibirova, Ivana Čupića, Christiana Dissingera i Gleba Kalarasha, a potpisali su i francuski golman Robin Canterget te mladi ruski pucač Dmitrij Santalov.

Kada gledamo po pozicijama, momčad je popunjena na svim mjestima osim desnog i srednjeg vanjskog. I dok se željno iščekuje što će biti s povratkom Igora Karačića na mjesto sreće, u medijima se piše o mogućem velikom pojačanju na desnom vanjskom. Radi se o Marku Vujinu, 35-godišnjem igraču iz Srbije koji je okončao jednogodišnju avanturu u portugalskom Sportingu. Vujin je kroz karijeru bio član Veszprema i Kiela, u kojima je redovito bio među najboljim strijelcima Lige prvaka.

Nema sumnje da bi i u ovim veteranskim godinama predstavljao značajno pojačanje za Vardar. Ove je sezone u sedam utakmica u Ligi prvaka zabio 22 gola, a u kvalitetnijoj bi momčadi njegove šuterske sposobnosti bile još izraženije.

(foto: Pixsell)


Tagovi

VardarMarko Vujin

Ostale Vijesti