Usred velike krize, Vardar doveo veliko pojačanje za nastavak sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.03.20. | 10:31

Prvak Europe ne planira predati krunu tako lako.

Prošlog vikenda završena je grupna faza natjecanja u rukometnoj Ligi prvaka, a među momčadima koje se nastavljaju boriti za naslov prvaka Europe neće biti PPD Zagreba.

Barcelona i Kiel su kao osvajači skupina izborili izravan plasman u četvrtfinale, dok će ostale momčadi svoj prolaz u četvrtinu finala pokušati izboriti kroz prvu nokaut fazu. Ždrijeb je spojio nekoliko zanimljivih dvoboja, a kao najzanimljivije izdvajamo susrete Vardara i Veszprema, kao i Flensburga i Montpelliera.

Upravo je aktualni prvak Europe – makedonski Vardar – potvrdio dovođenje velikog pojačanja za nastavak sezone. Potpisao je Borko Ristovski, 37-godišnji golman koji stiže iz Benfice u kojoj je igrao od 2018. Godine. Prethodno je dvije sezone branio za Barcelonu, a valja istaknuti kako je još branio boje Lowena, Gummersbacha i Creteila, kao i Metalurga te Vardara od makedonskih klubova.

Iako je Vardar u velikoj krizi i klubu prijeti totalni raspad uslijed finansijskih problema, Ristovski se vratio kako bi prvenstveno pomogao voljenom klubu.

„Došao sam iz patriotskih razloga, želim pomoći Makedoniji. Borac sam po naravi, želim se boriti za Vardar“, rekao je prilikom povratka.

(foto: Pixsell)


Tagovi

VardarBorko Ristovski

Ostale Vijesti