Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Stepančić se vratio nakon dvije godine i otkrio: "Zaplakao sam nakon utakmice"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.02.23. | 15:27

"Ja jedini znam što sam proživio i taj se osjećaj stvarno ne može objasniti", rekao je Luka

Hrvatski reprezentativac Luka Stepančić se vratio na teren nakon što je niz ozljeda odvojio bivšeg člana Zagreba i Pariza gotovo dvije godine od terena. Nakon operacije zgloba lijeve ruke pa stopala i Ahilove tetive, sve do prošlog petka je čekao povratak igri, a potom je u povratničkom susretu zabio tri pogotka za pobjedu protiv Cegleda 45:28 .

"Jako je teško opisati osjećaj koji sam imao na ovoj utakmici. Imao sam samo jednu misao u glavi, vratiti se na teren nakon dvije godine i uživati ​​u igri. Ja jedini znam što sam proživio i taj se osjećaj stvarno ne može objasniti. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka ipak su sve emocije izašle, plakao sam.", rekao je Luka i dodao:

"Kad sam zabio prvi gol, a i cijelu utakmicu nakon toga, kad god sam bio na terenu, pokušavao sam ostaviti osjećaje po strani, pazio sam samo na igru, napad, obranu. Zahvalio sam publici na podršci koju sam dobio u utakmici, rekao sam im da ću nastaviti raditi da budem još bolji, da se vratim u staru formu kako bih pomogao momčadi. Ovom prilikom želim zahvaliti svima na pomoći i podršci koju sam dobio. Klubu, osoblju akademije, Veri, Đoletu i Bobi, onima koji su pomogli i iz Hrvatske. Bio je dug put do ponovnog dolaska, ali mnogi dobri ljudi su me podržali i pomogli. Sad se samo veselim, Nastavit ću marljivo raditi."

"U utakmici protiv Cegleda bio je dobar osjećaj čuti navijanje navijača, čuti kako me zovu nakon gola. Bio je to svakako prekrasan trenutak i jako se veselim što ću konačno moći igrati u PICK Areni, sada me to jako motivira, što ću opet moći zaigrati pred punim tribinama", rekao je 33 -godišnji Luka Stepančić.

Stepančić je sigurno nešto što bi dobro došlo hrvatskoj reprezentaciji. Ljevoruki, visoki šuter s desnog vanjskog dobro bi nam došao u pohodima koja nam predstoje, a novi izbornik je najavio da će razgovarati s nekim igračima, a ne bismo se čudili da među njima opet bude oporavljeni Stepančić. (eg)



Tagovi

Luka StepančićPick Szeged

Ostale Vijesti