Pixsell
Pixsell

Službeno: Zagreb pronašo zamjenu za Željka Musu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 05.04.23. | 13:21

U hrvatskog prvaka stiže reprezentativac Crne Gore.

Kao što smo nedavno najavili, iskusni hrvatski kružni napadač Željko Musa (37) na kraju setone napustit će PPD Zagreb i pridružit će se redovima ambicioznog švicarskog prvoligaša Kriensa iz Luzerna. Germanijak doznaje kako je hrvatski prvak već pronašao zamjenu za iskusnog pivota. U svoje redove Zagreb je doveo Miodraga Ćorsovića, 23-godišnjeg crnogorskog reprezentativca koji je posljednje dvije sezone nosio dres slovenskog viceprvaka Trima iz Trebnja.

Prije Trima igrao je za prvaka Crne Gore Lovćen iz Cetinja te Rudar iz Pljevlja u kojem je rođen. Početkom 2021. debitirao je za reprezentaciju Crne Gore.

Na nedavnom Svjetskom prvenstvu, na kojem je Crna Gora glatko izgubila od Francuske, Poljske i Slovenije, Ćorsović je zabio tri gola, jedan Francuskoj i dva Sloveniji.

"Zasigurno novi iskorak u mojoj karijeri u kojoj pokušavam ići stepenicu po stepenicu. Dolazak u ovakav klub, i igranje u Ligi prvaka je ostvarenje jednog dijela mojih rukometnih snova. Čast mi je što ću biti dijelom takvog kluba kao što je PPD Zagreb", rekao je prilikom potpisivanja ugovora Ćorsović.

"PPD Zagreb trenutno ima zaista kvalitetan roster koji je odličan spoj mladosti i iskustva, i smatram da ćemo se iduće godine boriti za sve titule. Imperativ pobjede je prisutan na svakoj utakmici, i zasigurno da je zadovoljstvo igrati u takvoj atmosferi", zaključio je Ćorsović.

Dodajmo kako su vjernost PPD Zagrebu produžili Jakov Gojun (do kraja sezone 2023./2024., odnosno 2024./2025.), te Miloš Kos (do 2026.). 

(eg)


Tagovi

PPD Zagreb

Ostale Vijesti