Službeno: Legenda europskog rukometa novi je igrač Vardara

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 20.06.20. | 10:02

Vardar će opet biti kandidat za visoke dosege.

U skopskom Vardaru ponovno cvjetaju ruže. Vlasnička struktura je promijenjena, opstanak kluba više nije upitan i momčad koja se okuplja u Jane Sandanski Areni ponovno će biti kandidat za najviše dosege u Ligi prvaka i Seha ligi.

Momčad su pojačali makedonski reprezentativci Filip Taleski i Goce Georgievski, tu je i veliki talent tamošnjeg rukometa Tomi Jagurinovski, osiguran je ostanak Timura Dibirova, Ivana Čupića, Christiana Dissingera i Gleba Kalarasha, a potpisali su i francuski golman Robin Canterget te Ante Gadža koji je stigao iz PPD Zagreba. 

Jučer je potvrđeno još jedno pojačanje i to ne bilo tko. Radi se o Marku Vujinu, 35-godišnjem igraču iz Srbije koji je okončao jednogodišnju avanturu u portugalskom Sportingu. Vujin je kroz karijeru bio član Veszprema i Kiela, u kojima je redovito bio među najboljim strijelcima Lige prvaka.

"Marko Vujin je naš novi igrač. Od njega očekujemo puno i vjerujem da može puno pomoći svojim znanjem, kvalitetom i iskustvom. Veliko je igračko ime i nadamo se da će se vratiti u staru formu, sve ovisi o njemu", potvrdio je trener Vardara Stevče Aluševski za g-sport.mk.

Nema sumnje da će Vujin i u ovim veteranskim godinama predstavljati značajno pojačanje za Vardar. Ove je sezone u sedam utakmica u Ligi prvaka zabio 22 gola, a u kvalitetnijoj bi momčadi njegove šuterske sposobnosti bile još izraženije. Inače, na vječnoj ljestvici najboljih strijelaca Lige prvaka, Vujin se nalazi na petom mjestu. 

(foto: Axel Heimken/DPA/PIXSELL)

 

 


Tagovi

VardarMarko Vujin

Ostale Vijesti