foto: Luka Stanzl/PIXSELL
foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Službeno: Igor Vori više nije trener Zagreba

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.10.20. | 12:05

Sporazumno se rastao s klubom...

Proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac Igor Vori poslije samo nekoliko mjeseci rastao se s PPD Zagrebom. Klub je o raskidu suradnje sa sad već bivšim trenerom obavijestio priopćenjem koje prenosimo u cijelosti...

„Igor Vori više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb. Nakon konzultacija i razgovora vođenih kroz ovaj tekući tjedan, sada već sa bivšim glavnim trenerom, uprava kluba i Igor Vori su došli do zajedničkog zaključka da je neophodno napraviti promjenu, kako bi se ekipa pripremila adekvatno za nadolazeće utakmice, posebice one u kojima se očekuju bodovi.

Podsjećamo, Igor Vori je na klupi PPD Zagreba zamijenio Veselina Vujovića početkom lipnja. Nakon proljetne stanke uzrokovane pandemijom virusa Covid-19, pripremni period je s ekipom odradio u Zagrebu te na klupi 'sjedio' ukupno 5 službenih utakmica. Finalni turnir SEHA Gazprom lige je okončao na četvrtom mjestu s dva poraza. Serija poraza se nažalost nastavila i u prva tri kola EHF Lige prvaka. Pred Zagrebašima je utakmica u Barceloni, te u Areni Zagreb dočekuju Celje kada se i nadaju prvim bodovima.

„Igoru Voriju se uprava i zaposlenici kluba zahvaljuju na suradnji i profesionalnom odnosu u ova četiri mjeseca zajedničkog rada,“ objavio je PPD Zagreb na svojoj službenoj stranici.


Tagovi

Igor VoriPPD ZagrebrukometSEHA liga

Ostale Vijesti