Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Službeno: Goluža i Zagreb raskinuli suradnju! Poznato ime novog trenera

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.09.23. | 21:02

Treneru Goluži ovo je bio treći mandat na klupi rukometnog kluba Zagreb, a isti je obnašao od druge polovice studenog prošle godine.

Slavko Goluža više nije trener RK Zagreba, objavio je službeno hrvatski prvak! Dogovorili su se nakon što su u utakmici 2. kola Paket24 Premijer lige rukometnog prvenstva Hrvatske, hrvatski rukometni prvaci nadigrali ekipu rukometnog kluba Sesvete rezultatom 36-30 (18-11).

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Napetost u klubu osjećala se već duže vrijeme, a još se ljetos spominjalo kako uprava kluba traži zamjenu Goluži. Tada su mu ipak rekli da će ostati, produžili su ugovor, ali suradnja nakon toga nije dugo potrajala. Otvaranje u Ligi prvaka porazom protiv Kiela bila vjerojatno okidač u ovoj odluci, a pobjeda u domaćem prvenstvu nije popravila situaciju te su se klub i Goluža sporazumno razišli.

Priopćenje kluba prenosimo u cijelosti:

"Uprava rukometnog kluba Zagreb i trener Slavko Goluža sporazumno su raskinuli dosadašnju suradnju.

Treneru Goluži ovo je bio treći mandat na klupi rukometnog kluba Zagreb, a isti je obnašao od druge polovice studenog prošle godine.

Treneru Goluži želimo se zahvaliti na svemu što je napravio za naš i njegov klub. Sve što je činio, činio je u dobroj vjeri i mi smo mu zahvalni što nas je vodio kroz proteklih 10 mjeseci. U njegovom daljnjem radu želimo mu svu sreću i puno uspjeha kako na poslovnom tako i na privatnom planu – poručili su iz uprave kluba.

Ekipu će do daljnjega s klupe voditi trener Andrija Nikolić koji je bio pomoćnik gospodinu Slavku Goluži, a stručnom stožeru priključiti će se i generalni menadžer kluba gospodin Božidar Jović."

Pred rukometašima Zagreba dvoboj je 2. kola Machineseeker EHF Lige prvaka u kojemu će hrvatski rukometni prvaci u Parizu odmjeriti snage s Paris Saint – Germainom. Ta utakmica na rasporedu je u četvrtak 21. rujna, a početak je predviđen za 18.45 sati. Izravan prijenos ove utakmice možete pratiti na programu Arena Sport televizije.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Slavko GolužaRK Zagreb

Ostale Vijesti