Ivan Brkić/RK Podravka Vegeta
Ivan Brkić/RK Podravka Vegeta

Saračevića na klupi Podravke mijenja njegov zamjenik Pranjić

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 25.02.21. | 17:21

Početkom mjeseca postao je vlasnik najveće rukometne licence Master Coach te EHF Pro licence

Život mora teći dalje. To je činjenica s kojom se ovih dana moraju pomiriti u RK Podravka Vegeta, najuspješnijem ženskom kolektivu u Hrvatskoj. Velika tragedija zadesila je sve u klubu, no s obzirom na to da se natjecanja moraju nastaviti, tako su se i u Koprivnici morali opredijeliti za nekoga tko će na klupi zamijeniti Zlatka Saračevića.

Bit će to dosadašnji njegov pomoćnik, Antonio Pranjić, koji će prvu ekipu voditi sve do kraja sezone, kada se na klupu Podravke vraća Neven Hrupec. Suradnja s njim dogovorena je prije nekoliko tjedana.

Pranjić je mladi stručnjak, nema iskustva vođenja prve ekipe, ali je u Saračevićevom timu imao važnu ulogu skautiranja i analiziranja protivnica. Početkom mjeseca postao je vlasnik najveće rukometne licence Master Coach te EHF Pro licence, a sukladno tome posjeduje i veliko znanje.

Također, dobro je upoznat s aktualnim kadrom i ne bi trebao imati nikakvih problema s prilagodbom. Najveći ispiti bit će mu oni europski protiv jakog ruska Rostova, gdje je Podravka gotovo sigurno bez izgleda, no u prvenstvu bi priču lagano trebao zaključiti s peharom u rukama, s obzirom na to da je Podravka prije nekoliko dana u derbiju slavila protiv Lokomotive.

Trenerski debi Pranjić će imati već za vikend u Sesvetama. Bit će to prva utakmica podravkašica nakon smrti legendarnog Saračevića.


Tagovi

Podravka Vegeta

Ostale Vijesti