Prvak Europe mijenja ime

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.05.20. | 08:15

Dvostruki prvak Europe intenzivno radi na tome da održi korak s konkurencijom na kontinentu.

Mihajlo Mihajlovski, predsjednik rukometnog kluba Vardar obznanio je medijima kako je preuzimanje kluba od Sergeja Samsonenka u posljednjoj fazi.

Za Televiziju Telma rekao je kako su administrativni poslovi za formiranje dioničkog društva Vardar blizu okončenju i da se usporedno radi na igračkom kadru za narednu sezonu.

“U posljednjoj smo fazi preuzuimanja kluba od Samsonenka, nakon čega planiramo registrirati novi subjekt koji će se zvati Vardar 1961.”, rekao je Mihajlovski i tako otkrio kako će rukometni prvak Europe dobiti dodatak u imenu.

Za sada se zna da iz šampionske momčadi ostaju kapetan Stojanče Stoilov, naš Ivan Čupić, Timur Dibirov, Christian Dissinger i Gleb Kalaraš, a potvrđen je dolazak francuskog vratara Robina Cantergrela.

Najavljeni su pregovori s mladim Portugalcem Miguelom Martinsom Soaresom iz Porta s kojim se pregovara oko odštete, te još nekim igračima.

Možda najbitniji detalj cijele priče jest da je Mihajlovski potvrdio dolazak nekih novih sponzora s namjerom da se održi razina financijske postojanosti dvostrukog prvaka Europe, ujedno i aktualnog.

“Cilj nam je barem četvrtfinale Lige prvaka a možda i Final Four. Jaka momčad za Seha ligu te dvostruka kruna u Makedoniji.”

Mihajlovski je ovako postao ‘’alfa i omega’’ kluba u kojem je već duže vrijeme, a ruski bogataš Sergej Samsonenko kupio je klub uoči sezone 2013./2014.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Ivan ČupićRukometna Liga prvakaVardar

Ostale Vijesti