PPD Zagreb dovodi mađarskog reprezentativca na vanjskoj poziciji

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 21.12.19. | 11:13

Uskoro bi trebao stići u hrvatsku metropolu i službeno ovjekovječiti suradnju.

Već ranije smo pisali kako je PPD Zagreb dogovorio dolazak crnogorskog reprezentativca Miloša Božovića. Lijevi vanjski mađarske Tatabanye postat će igrač hrvatskog prvak ranije od očekivanog.

Iako je on trebao doći tek na ljeto nadolazeće godine, Božović će pojačati redove PPD-a već ove zime, pišu Sportske novosti,a  osim toga, 'zagrebaši' bi uskoro trebali dogovoriti dolazak i drugog pojačanja.

Riječ je o Donatu Bartoku, 23-godišnjem mađarskom reprezentativcu koji okupira poziciju desnog vanjskog. Ovim potezom uprava Zagreba namjerava riješiti problem 'lijeve ruke' na vanjskoj poziciji, a treba reći kako Bartok igra dolično posljednjih mjesec i pol dana nakon povratka od ozljede.

Trenutno nosi dres njemačkog prvoligaša Lemga, gdje igra treću sezonu, a ove je upisao 63 gola. Visok je 191 centimetar i igra obranu i napad.

Osim Bartoka, u klub bi trebali na ljeto još trebali doći Kuduz te Jandrić i Matanović koji su već potpisali ugovore, dok je ispisnicu iz kluba dobio lijevi vanjski Aleks Špende.

Pogledajte današnju PONUDU Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Donat BartokPPD ZagrebRukometna Liga prvakaSEHA liga

Ostale Vijesti