Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Nikolić: "Mogla je biti i veća razlika, moramo se skupiti", Glavaš: "Kolstad je finale za prolazak skupine"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 15.02.24. | 21:36

Tjedan dana je do gostovanja protiv Kolstada...

Nakon zimske stanke, nastavila se EHF Liga prvaka. U 11. kolu, rukometaši Zagreba su na gostovanju u Danskoj poraženi od domaćina Aalborga 32-22. Zagrebaše je napadački sa pet pogodaka prevodio Filip Glavaš, dok je kod domaćina šest puta precizan bio Mikkel Hansen. Niklas Landin utakmicu je završio sa 15 obrana.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Uvjerljivi poraz. Baš su nas razbili. U svim segmentima igre bili su bolji od nas. Htjeli su naši igrači, ali falilo je energije, koncentracije, prodornosti. Imao sam osjećaj da je moglo završiti i većom razlikom. Moramo nastaviti trenirati i sabrati se", rekao je Andrija Nikolić nakon utakmice i dodao:

"Ne bih rekao da nisu dečki energetski mogli pratiti, ima nas 16, mijenjamo se. Više bih rekao da je nešto drugo problem. Moramo malo to analizirati, popričati."

Tjedan dana je do gostovanja protiv Kolstada.

"Moramo kroz ova tri treninga, subota, ponedjeljak i utorak probati uhvatiti malo bolju formu da to izgleda čvršće, bolje i jače i naravno vjerovati, a onda je sve lakše."

Filip Glavaš je postigao pet golova i bio je najbolji strijelac Zagreba.

"Sigurno da je razočaravajuće. Došli smo potući se, probati pobijediti, ali nije išlo. Treba biti realan, dosta smo slabo iztgledati. Promjena trenera, malo je vremena bilo, malo treninga, ali moramo se okrenuti Kolstadu", rekao je nakon utakmice i nastavio:

"Za sebe mogu reći da sam se osjećao dobro, ali sam imao osjećaj da energetski možda nismo na nekom nivou. Možda smo bili umorni, teške noge, dugo putovanje. Treba analizirati pa biti pametniji."

Kolstad je izgubio od Szegeda, Zagreb je još uvijek bod ispred.

"Svjesni smo koliko možemo, nije ovo danas bila realna slika. Moramo tu utakmicu shvatiti kao finale jer nas to gura u prolazak skupine."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Filip GlavašAndrija NikolićRK ZagrebRukometna Liga prvakaAalborg

Ostale Vijesti