Luka stanzl/PIXSELL
Luka stanzl/PIXSELL

Nikolić: "Još se nisam smirio, ovo je pobjeda momčadi, krpali smo se, nije bilo lako. Dođite protiv Pariza u Arenu, ovi dečki to zaslužuju!"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.02.24. | 21:06

Zagrebaši su napravili veliki korak prema osmini finala

U susretu 12. kola Machineseeker EHF Lige prvaka, rukometaši Zagreba gostovali su u norveškom Trondheimu kod Kolstada. U susretu koji je od strane Europske rukometne federacije dobila titulu MOTW – 'utakmica tjedna', Zagrebaši su u potpunosti nadigrali Kolstad predvođen Sanderom Sagosenom i na kraju zasluženo slavili 25:34. Zagrebaše su do pobjede predvodili Miloš Kos i Yoel Cuni Morales sa po pet pogodaka, dok je Matej Mandić dodao 11 obrana.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Nisam se još smirio. Hvala na čestitkama. Što reći? Trebamo stvarno ove igrače, ovo je čudo, bez dva jako važna igrača odigrati ovako borbenu, discipliniranu, koncentriranu, kapa do poda, čestitke, zaslužili su biti i dalje u Ligi prvaka", rekao je Andrija Nikolić nakon utakmice koji je pripremio utakmicu bez Zvonimira Srne i Luke Lovre Klarice, a onda se u prvom poluvremenu ozlijedio i Morales pa je Zagreb ostao bez desnog vanjskog, pa ga zamijeni Kraljević pa se i on ozlijedi i na kraju Čupić igra na poziciji desnog vanjskog.

"Nije bilo lako, morali smo se krpati ,nakon jednog fantastičnog prvog poluvremena, dogodio se pad u drugom, što je i normalno. Bilo je bitno da ne primamo lake golove, dok smo 6 na 6 imamo šanse, oni su najopasniji u tranziciji, to smo naglašavali od početka, svi su dali 600 posto od sebe."

Debitirao je Niko Franković, ali bili su sjajni svi ostali.

"Ekipa, definitivno. Suholežnik je odirgao najbolju utakmicu otkako je u Zagrebu, ali pobjeda je cijele momčadi."

Slijedi PSG u Zagrebu.

"Bilo je lijepo vidjeti hrvastske zastave u ovoj areni koja je bila prepuna, oni su dali svoj obol i pomogli nam. Pozivam navijače da nas u Zagrebu dođu podržati protiv Pariza, pokazali smo da možemo, da znamo, ovi dečki su zaslužili svaku podršku." (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Andrija NikolićRK ZagrebRukometna Liga prvaka

Ostale Vijesti