Damir Sagolj/Action Images
Damir Sagolj/Action Images

Najbolji igrač SP-a u Egiptu pozitivan na koronavirus

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.04.21. | 14:01

Vijest je objavio ugledni francuski klub.

Vijesti o koronavirusu posljednje vrijeme je sve više i više. Nažalost, ova globalna pošast nije zaobišla ni ponajboljeg svjetskog rukometaša Mikkela Hansena.

Kako javlja ugledni Le Parisien, u svlačionici PSG-a dvojica su rukometaša pozitivna na COVID-19, a osim Hansena, ista stvar vrijedi i za Elohima Prandija.

Hansena nije bilo na jučerašnjoj utakmici protiv Chamberyja, baš kao ni na onoj u Ligi prvaka protiv Celja, a iako su mnogi mislili da je riječ o nekoj manjoj ozljedi, izgleda kako je ipak koronavirus razlog zašto ga nema u sastavu Parižana.

Podsjećamo, Hansen je na prošlom SP-u u Egiptu bio izabran za MVP-a prvenstva, a 33-godišnjak rodom iz Helsingora član je PSG-a od 2012. godine. Iako mnogi još uvijek ne vjeruju u to, strani mediji izvijestili su kako će Hansen od 2022. godine igrati za Aalborg. O tome kako se na sjeveru Europe stvara rukometna sila već ste imali prilike čitati na Germanijaku.

Za kraj, spomenimo još kako PSG ovog četvrtka igra uzvratnu utakmicu osmine finala rukometne Lige prvaka, a momčad iz francuske metropole u prvoj je utakmici svladala Celje rezultatom 37:24 pa bi tako ovo što slijedi trebalo biti samo rutinsko odrađivanje posla.


Tagovi

Mikkel HansenPSG rukometAalborg

Ostale Vijesti