Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Martinović i dalje upitan za olimpijske kvalifikacije: "Znat ću više u sljedeća dva tjedna, cilj je travanj"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.02.24. | 09:37

Ivan se nada povratku u ožujku, ali još uvijek ne zna hoće li biti spreman za olimpijske kvalifikacije. Minimalni cilj je Final Four DHB Pokala u Kölnu, koji je na rasporedu u travnju:

Hrvatski desni bek Ivan Martinović teško je ozlijedio rame na Europskom rukometnom prvenstvu, već na samom početku u utakmici protiv Austrije pa ga je morao i propustiti, a upitno je kada će opet na t4eren. Naime, igrač Melsungena, a uskoro i Rhein Neckar Löwena još je uvijek u fazi oporavka i pitanje je hoćemo li ga vidjeti na utakmicama olimpijskih kvalifikacija koje su pred naših rukometašima za mjesec dana.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Odmah sam primijetio da se nešto događa . Odmah sam znao u tom trenutku da je za mene na Europskom prvenstvu kraj", rekao je Martinović za Dyn nakon domaće pobjede Melsunga protiv Bergischena 31-26.

“Više je boljelo za glavu nego za rame jer sam opet propustio tako veliki događaj,” objasnio je pa dodao:

"Budući da sam već drugi ili treći put teško ozlijeđen, znam da ću se moći vratiti još jači".

Otkrio je kako je izgledao tijek oporavka.

"Prva dva dana nakon ozljede bila su jako teška, ali sam optimist i nadam se da ću uskoro opet moći pomoći momčadi. Tek ću vidjeti kakva će mi biti veljača. Možda ću znati više u sljedeća dva tjedna, ali što se tiče mobilnosti, iz dana u dan je sve više moguće, ali nažalost još nije moguće igrati."

Ivan se nada povratku u ožujku, ali još uvijek ne zna hoće li biti spreman za olimpijske kvalifikacije. Minimalni cilj je Final Four DHB Pokala u Kölnu, koji je na rasporedu u travnju:

"Apsolutno, do tada ću se vratiti na 100 posto, nadam se."

Melsungers će se u polufinalu sastati s Flensburgom.

"Mislim da je veliki uspjeh biti tamo. Prvi put sam u Kölnu. Nikad prije nisam igrao tamo. Zato mi je još veće zadovoljstvo", ističe Ivan Martinović. Mislim da je to još jedna prilika za MT da osvoji naslov. Naravno, sve je moguće na ovakvom turniru i svi smo uzbuđeni zbog toga i jedva čekamo." (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan Martinovićhrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti