Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Izbačeni navijač dao prvu reakciju za Germanijak: "Žao mi je, nikad ne bih išao protiv naše reprezentacije, ali bio sam emotivan i revoltiran"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.01.24. | 22:51

Situacija se dogodila u završnici utakmice

U završnici utakmice između Hrvatske i Francuske, dogodio se neugodan trenutak u kojem je cijela francuska klupa skočila i činilo se kao da su u verbalnom obračunu s pojedincima s tribine. Kako se kasnije doznalo, jedan od navijača hrvatske reprezentacije bacio je plastičnu čašu prema klupi Francuske.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Navijač je potom izbačen s tribine, a za Germanijak je dao izjavu.

"Ja se ispričavam cijeloj hrvatskoj javnosti. Stvarno nisam huligan, to je sekunda bila. Bio sam revoltiran, brat mi je umro za Božić i bio sam jako emotivan. Žao mi je što sam bacio tu praznu čašu. Jednostavno, bila je to sekunda. Bacio sam je i tražio time-out", rekao je za Miroslav Križanac za Germanijak a potom dodao:

"Brat mi je bio u 4. brigadi, borio se za ovu državu baš kao što sam se i ja htio večeras boriti. Sada mi je žao što sam to napravio. Ne želim da me netko krivo shvati. Krivo mi je što sam to bio ja i što su me na kraju izbacili iz dvorane. Poznajem te dečke, još sa svjetskog prvenstva 2019. Zato mi je najviše krivo, to su pošteni dečki, divni, zbog njih mi je krivo."

Za kraj je dodao:

"Ja sam patriot, nikad ne bih išao protiv hrvatske reprezentacije. Žena i sin su mi rekli što si to napravio... Ne bih više nikada to napravio", rekao nam je Miroslav Križanac.



Tagovi

Europsko prvenstvo za rukometaše 2024.hrvatska rukometna reprezentacijaFrancuska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti