Ivan Čupić riješio klupsko pitanje za sljedeću sezonu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.05.20. | 19:24

Hrvatska rukomenta legenda hara Europom s momčadima iz Istočne Europe.

Pomalo senzacionalni rukometni prvak Europe iz 2017. i 2019., skopski Vardar, slaže igračku križaljku kako bi i u narednim europskim klupskim izazovima ostao među najkonkurentnijima.

Još je puno posla ostalo pred čelnicima kluba i vremena za pojačanja, no svakako dobar potez u navedenom smjeru jest posao kojim je naše proslavljeno desno krilo Ivan Čupić ostao u Skopju.

34-godišnjak je u klubu od 2016. kao prvak Europe s Kielceom, a samo godinu dana poslije okitio se novom Ligom prvaka, nakon što su šokantno na Final Fouru u velebnoj dvorani u Kölnu u tijesnim završnicama pobijedili dvije najbogatije momčadi Europe, Barcelonu i PSG.

Tada je odlučujući gol za naslov postigao upravo Čupić dvije sekunde prije kraja nakon što je Vardar izveo loptu s centra i s igračem više.

2019. opet je Vardar bio koban za Barcelonu u polufinalu, dok su u odlučujućoj utakmici pali mađarski prvaci iz Telekom Veszprema. Ukupno je hrvatski igrač osvojio tri naslova prvaka Europe, a na desnoj strani će mu podrška biti Tomi Jagurinoski pristigao iz Metalurga.

Prije nekoliko dana još je jedan naš igrač učinio makedonsku ligu jačom nakon što je Stipe Mandalinić prešao u Eurofarm Pelister iz Bitole.

Pred klupskim čelnicima Vardara ostala su pitanja budućnosti Rusa Timora Diborova i Gleba Kalarasha, te Nijemca Christiana Dissingera.

 

(foto: Reuters)


Tagovi

VardarKielceMetalurgIvan ČupićEHF Liga prvakaVeszpremrukomet

Ostale Vijesti