REUTERS/Shannon Stapleton
REUTERS/Shannon Stapleton

Hrvatski vratar Francuzima prvo donio trofej, a sada i novu pobjedu sjajnom obranom u zadnjoj sekundi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 19.09.22. | 20:32

“Vidjeli smo pravi Montpellier-Nantes” , rekao je nakon susreta je Valero Rivera, kapetan Nantesa

U nedjelju je Nantes pobijedio Montpellier 30:29 u sklopu drugog kola najbolje rukometne lige Francuske zahvaljujući posljednjoj obrani Ivana Pešića, hrvatskog vratara.

Tako je Nantes ostao među tri momčadi su neporažene nakon dva kola. Paris Saint-Germain, Cesson-Rennes i HBC Nantes. Mogao je biti i Montpellier, ali sjajni Pešić skinuo posljednji pokušaj Valentina Portea i tako donio slavlje svojoj momčadi.

>> Sjajnu obranu Pešića pogledajte OVDJE.

“Vidjeli smo pravi Montpellier-Nantes” , rekao je nakon susreta je Valero Rivera, kapetan Nantesa.

Izabranici Patricea Canayera očekivali su borbu i vrlo tešku utakmicu, a to su i dobili. Čekali smo do posljednjeg trenutka da saznamo ime pobjednika.

Ipak, MHB je imao prednost na odmoru (16:15). Nedovoljno za vodstvo, niti za sigurnost i samopouzdanje u nastavku. Pogotovo jer je Nantes odigrao svoju igru i nije dozvolio da itko posumjnja u njihovu moć među francuskim rukometašima, domah sada, na početku. Bolji su već tradicionalno Parižani, no to ne muči 'ljubičaste'. A teško da ih bilo što muči s ovako raspoloženim Pešićem. Doduše, zaustavljao je Pešić nedavno i PSG pa postao MVP Superkupa...Ništa nije nemoguće hrrvatskim rukometašima.

Sljedeći susret Nantes dočekuje mađarskog prvaka Szeged u četvrtak navečer.



Tagovi

Ivan PešićMontpellierMontpellier rukometni klubhrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti