Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac riješio klupsko pitanje do ljeta 2023. godine

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.03.22. | 13:28

Ostavio je dobar dojam na Europskom prvenstvu ovog siječnja.

Ante Gadža ostaje u Vardaru i sljedeće sezone te je s makedonskim klubom dogovorio produljenje suradnje. Iako Vardar na službenim stanicama još uvijek nije potvrdio da je Gadža potpisao, navodno je sve već završeno te je samo pitanje trenutka kad će iz Vardara to i javno obznaniti.

Gadža je odradio dobro Europsko prvenstvo, a bio je i heroj utakmice protiv Islanda kad je zabio pobjednički pogodak u samoj završnici utakmice (23:22).

U ljeto 2020. godine Ante Gadža je zajedno s Josipom Vekićem otišao je u Vardar gdje su ih dočekali Ivan Čupić i Lovro Jotić, ali oni su svi već 'bivši'. Čupić je sad u Zagrebu, Jotić u DHfK Leipzigu, a Vekić u Kriens-Luzernu.

Po dolasku iz PPD Zagreba, Gadža se ispostavio kao pravo pojačanje i jedan je od najboljih igrača kluba, a osim njega će se ugovor produljiti i poljskom pivotu Patriku Valčaku.

Baš kao i lani, Vardar u osmini finala Lige prvaka očekuje ogled protiv mađarskog Vesprema, dok ovog vikenda igraju derbi protiv Eurofama u domaćem prvenstvu.

Gadža je prije Zagreba dugi niz godina bio prvotimac Nexea, a za hrvatsku rukometnu reprezentaciju je prvi put debitirao 2019. godine


Tagovi

Ante GadžaVardar

Ostale Vijesti