Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

HRS objavio cijene ulaznica za SP koji će se održati u Lijepoj našoj! Njirić direktor natjecanja

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.03.24. | 11:07

Za direktora Svjetskog rukometnog prvenstva 2025. godine koje će Hrvatska organizirati zajedno s Danskom i Norveškom imenovan Silvijo Njirić

Tijekom vikenda olimpijskih kvalifikacija, Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza održao je svoju redovitu sjednicu i donio nekoliko vrlo važnih odluka, koje je objavio HRS.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Među njima je i ona da je za direktora Svjetskog rukometnog prvenstva 2025. godine koje će Hrvatska organizirati zajedno s Danskom i Norveškom imenovan Silvijo Njirić, koji je sudjelovao u organizaciji svih velikih natjecanja do sada – od Europskog prvenstva rukometaša 2000. godine, preko Svjetskog prvenstva rukometašica 2003. godine, zatim Svjetskog prvenstva rukometaša 2009. te europskih prvenstava za rukometašice 2014., odnosno rukometaše 2018. godine. 

Istovremeno je Upravni odbor potvrdio/odobrio cijene ulaznica za to natjecanje. Dio njih već je bio u prodaji prošloga tjedna, i praktički sve što je bilo ponuđeno, nestalo je istoga trenutka. To nas jako veseli jer će naša reprezentacija trebati pravu, veliku podršku s tribina zagrebačke Arene u pokušaju da se ponovno vrati na pobjednička postolja.

Cijene ulaznica su sljedeće:

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Svjetsko prvenstvo u rukometuHRSCijene ulaznicaulaznice

Ostale Vijesti