Germanijak
Germanijak

FOTO Zagreb se naklonio svjetskim prvacima: Tucak, Rudić i društvo pozdravljeni u krcatoj Areni

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.02.24. | 18:34

Uoči sraza Lige prvaka, Arena je prvo zapljeskala hrvatskim vaterpolistima

Hrvatski rukometni prvaci RK Zagreb susreću se s PSG-om u Ligi prvaka u još jednoj bitci za osminu finala Lige prvaka, a prije toga Hrvatski rukometni savez odlučio je da je vrijeme da Zagreb, ako ne kao grad, onda kao klub pozdravi svjetske prvake - hrvatske vaterpoliste!

Ivica Tucak, Ratko Rudić, Mladen Drnasin i Perica Bukić izašli su na centar Arene Zagreb uz gromoglasan pljesak krcatih tribina koje su se napokon u potpunosti napunile i na njima je preko 15 tisuća navijača. Osjetili su koliko je ovaj trenutak 'ispravka' onoga što Grad Zagreb nije ponudio našim vaterpolistima iako su oko vrata stavili najsjajniju medalju i donijeli ju u domovinu. Nije osmijeh s lica krio ni izbornik Ivica Tucak koji im je zahvalio u svome govoru, ali i poželio sreću hrvatskim rukometašima u nadolazećim kvalifikacijama za Olimpijske igre.


No, prije nego li krenu u borbu za Pariz, prvo naši klupski prvaci imaju šansu svladati PSG u svome domu, pred svojom publikom i to u posljednjem plesu Nikole Karabatića u Zagrebu. Emotivno je danas u zagrebačkoj Areni sa svih strana. Nadamo se da će na kraju večeri jedina emocija biti sreća na licima hrvatskih navijača. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska vaterpolska reprezentacijaRK ZagrebPSG rukometRukometna Liga prvaka

Ostale Vijesti