MOHAMED ABD EL GHANY/Action Images
MOHAMED ABD EL GHANY/Action Images

Dijete Metkovića i kultnog Izviđača nakon sedam godina u Arendalu odlazi iz kluba (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.04.21. | 13:37

Poznato je gdje će nastaviti karijeru, a sam je istaknuo kako je to bila ponuda koju nije mogao odbiti.

Josip Vidović na kraju sezone napušta norveški Arendal, potvrdili su iz kluba na službenim stranicama.

Vidović je bio član norveškog kluba od sezone 14/15., a od sljedeće sezone branit će boje tamošnjeg prvoligaša Elveruma.

„Bilo je to lijepo putovanje. Kad sam dolazio u Arendal nisam mogao ni zamisliti da ću se ovdje zadržati sedam godina. Nosim sa sobom uspomenu na prekrasan grad i ljude. Bilo je ovo nezaboravno iskustvo“, rekao je za web stranice uskoro bivšeg mu kluba.

30-godišnji Hrvat, koji igra na mjestu srednjeg vanjskog, posljednjih nekoliko sezona imao je velikih problema s ozljedama. Osvojio je tri naslova prvaka, što jasno govori da je u klubu ostavio veliki trag.

„Zahvalan sam na svemu, a moram spomenuti i navijače koji su jako involvirani u sva zbivanja u i oko kluba. Loše sam spavao posljednjih nekoliko tjedana, nije mi bilo lako donijeti ovu odluku, ali ponudu koju sam dobio bilo je preteško odbiti“, dodao je.

Vidović je s Elverumom potpisao dvogodišnji ugovor s mogućnošću produljenja još jedne godine.

„Iako je ova odluka bila zahtjevna te je donesena teškog srca, možda je novi izazov baš ono što mi sad treba“, zaključio je 30-godišnji Metkovac te je dodao kako vjeruje da će mu ovo biti i posljednji profesionalni ugovor u karijeri.

„Josip je kroz nekoliko sezona pokazao kako je jedan najboljih igrača naše lige. Dobar je u svim fazama igre i vjerujemo da je gladan uspjeha pa tako mislimo da je ovo dobra opcija, kako za njega, tako i za nas“, istaknuo je Nils Krisitan Myhre, prvi čovjek Elveruma.



Tagovi

NorveškaNorveški rukometPrva norveška rukometna ligaArendalOIF ArendalElverumElverum

Ostale Vijesti