Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Dašak Kube u Zagrebu: Yoel Cuni Morales je novi član Plinara!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.03.23. | 13:35

Iskusno desno krilo će za hrvatskog prvaka zaigrati od sljedeće sezone.

Rukometni klub PPD Zagreb doveo je novo pojačanje za sljedeću sezonu, objavili su iz kluba na službenim stranicama. Riječ je o 36-godišnjem desnom vanjskom s kubanskom putovnicom – Yoel Cuni Moralesu. Morales u redove Zagrebaša stiže iz skopskog Vardara 1961, a ugovor je potpisao na dvije sezone.

Yoel Cuni Morales profesionalnu karijeru započeo je još u sezoni 2004/05 u kubanskoj Havani, da bi nakon osam sezona odlučio krenuti put Europe. Prva stanica je Portugal, i to redom Artistica de Avanca, Madeira i onda četiri sezone u Portu. Nakon toga provodi dvije sezone u francuskom Ivryu, te jednu sezonu u Dunkerqueu, poslije čega stiže u makedonsku prijestolnicu gdje za Vardar 1961 nastupa posljednje dvije sezone.

''Dolazim u klub koji je već dugi niz godina prisutan na najvećoj rukometnoj pozornici – u EHF Ligi prvaka. Moj osobni cilj je naravno davati sve od sebe na svakom treningu i u svakoj utakmici, te na taj način pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve. Veseli me i što ću ponovno dijeliti svlačionicu sa bivšim suigračem Timurom Dibirovim koji je sjajan primjer vrhunskog profesionalca i osobe koja je uvijek spremna pomoći!'', zaključio je Yoel Cuni Morales



Tagovi

PPD Zagreb

Ostale Vijesti