Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ćupić: Živimo za ovakve trenutke, ovo je pobjeda jedne obitelji

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.01.22. | 22:56

Hrvatski rukometaši su sretni nakon važne pobjede nad Srbijom (23:20).

Hrvatska je zasluženo pobijedila Srbiju, dominirala cijelu utakmicu i pokazala da ima kvalitetu unatoč svim problemima. Imali su naši dosta raspoloženih igrača, svi su dali svoj doprinos, a jedan od onih koji se istaknuo bio je kapetan Ivan Ćupić

„Čestitke punoj dvorani i odličnoj atmosferi, za ovo svatko oda nas trenira, da doživi ovakve trenutke. Ovo je pobjede jednog tima, jedne obitelji koja je izdržala sve patnje i bila bolja od Srbije. Igrali smo dobro cijelu utakmicu, dominirali smo i zasluženo pobijedili“

Igračem utakmice proglašen je Luka Cindrić čije je povratak silno značio Hrvatskoj. Vukao je napade, asistirao i zabio neke važne golove.

Odličan trenutak za povratak, mislim da smo odigrali pravu mušku utakmicu, uz naše navijače koji su nam puno pomogli. Posložila se obrana i disciplina u napadu, igrali smo pametno i dominirali. Svi igrači su odigrali odlično, nije bitno tko je igrač utakmice. Prvenstvo je teško, svatko svakoga može pobijediti, mi idemo odigrati svoje kako znamo i možemo“ rekao je srednji vanjski Hrvatske.

Važnu ulogu imao je vratar Matej Šunjić, tri vezane obrane na početku drugog dijela te jedna na četiri minute prije kraja koja je zaustavila potencijalni zadnji nalet Srbije.

Bitno je da smo pobijedili, u Hrvatskoj je momčad uvijek na prvom mjestu pa nije bitno tko je bio najbolji. Pobjeda od tri razlike nije loša, bilo bi bolje da smo pobijedili s pet razlike, ali mislim da je Francuska bolja od Srbije“ rekao je hrvatski vratar.

Šest je golova protiv Srbije postigao Ivan Martinović, presretan nakon pobjede.

„San je igrati pred ovakvim navijačima, bodrili su nas od prve minute i svaka im čast. Obrana je bila ključ, strpljivo napad po napad, gol po gol. Dobro smo počeli utakmicu, dobili smo samopouzdanje i zasluženo slavimo. Sad ćemo se odmoriti za Ukrajinu i idemo po pobjedu“.


Tagovi

rukometEHFEUROhrvatska rukometna reprezentacijaIvan ČupićLuka CindrićIvan Martinović

Ostale Vijesti