Čupić i Vardar razbili Zagreb u Areni

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.11.17. | 22:22

Zagrebaši ni u sedmoj utakmici Lige prvaka nisu stigli do pobjede.

Zagreb je imao puno tehničkih grešaka, gubio je loptu, promašivao čiste prilike pa uvjerljiv poraz uopće ne čudi, a već do kraja prvog dijela utakmice gubili su s velikih pet razlike. Nema se što puno pričati o utakmici u kojoj je Vardar dokazao kvalitetu i bez problema pregazio Zagreb.

Ovo je Zagrebu bio peti poraz u Ligi prvaka, imaju i dva remija, a danas ih je predvodio Stipe Mandalinić sa šest pogodaka. Po tri su dodali Zlatko Horvat i Mario Vuglač. Zagrebovi vratari bili su nemoćni i u kombinaciji upisali tek osam obrana.

Za Zagreb je najviše koban bio hrvatski reprezentativac Ivan Čupić koji je postigao sedam pogodaka za goste i bio najbolji strijelac utakmice. Ivan Karačić dodao je dva pogotka, a Luka Cindrić nije igrao za aktualne europske prvake koje je vodio vratar Arpad Šterbik sa čak 14 obrana.

Nakon sedam kola Vardar vodi u skupini s 13 bodova, a Zagreb je predzadnji s dva boda, jednim više od posljednje Wisle Plock. Za tjedan dana Zagreb u sklopu osmog kola gostuje kod Nantesa.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

EHF Liga prvakaPPD ZagrebIvan Čupić

Ostale Vijesti